24-7 services  Buitenlandse reizen  Zaken reizen  20+ jaar ervaring 

Verzekeringen

Verzekeringen voor je zakenreis


Kortlopende reisverzekering
Kortlopende annuleringsverzekering
Doorlopende reisverzekering
Doorlopende annuleringsverzekering

Offerte aanvragen

Zakenreizen specialist
Meer dan 35 jaar ervaring
Aangesloten bij ANVR, SGR & SGR-Z & Calamiteitenfonds
Veilig boeken
Deskundig en onafhankelijk
24-uursservice
Snelle reacties
Vaste transaction fee

Offerte aanvragen

De kortlopende reisverzekering

Met de kortlopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk op reis  bent en alleen voor die dekkingen die voor u nodig zijn. Met de uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.

Klik hier om een kortlopende reisverzekering af te sluiten.


De kortlopende annuleringsverzekering

U boekt uw reis ruim op tijd, want u wilt er zeker van zijn dat u tijdens uw reis terecht kunt op de bestemming van uw keuze. Maar dan is het ook zaak om direct een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Er kan namelijk zomaar iets gebeuren waardoor u genoodzaakt bent uw reis uit te stellen of zelfs te annuleren. Uw annulering brengt vaak kosten met zich mee. De annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen vergoedt deze kosten binnen de aangegeven dekkingen. Ook heeft u met deze verzekering recht op een mogelijke vergoeding voor eventuele niet-genoten reisdagen doordat u bijvoorbeeld door vertraging te laat op uw bestemming komt, maar ook als u genoodzaakt bent uw reis af te breken.

Klik hier om een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering, waarbij al uw geboekte reizen - zomer, winter en tussendoor - in één keer perfect verzekerd zijn, hoe vaak u ook gaat! De basisdekking kunt u uitbreiden, daardoor maakt u zelf uw eigen doorlopende verzekering op maat. Wat u niet nodig heeft, hoeft u ook niet te betalen. Aantrekkelijk zijn de uitbreidingen Annulering en Garantie-Annulering. De kosten van afbreking of annulering van al uw geboekte reizen worden vergoed. Met Garantie-Annulering wordt zelfs de hele reissom vergoed, ook als u maar een gedeelte van de reis mist! Een ideale verzekering van mensen die vaak reizen. 

Klik hier om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.Doorlopende annuleringsverzekering

Nederlanders zijn reislustig. We trekken er op uit wanneer wij maar willen. Om er zeker van te zijn dat u alles in één keer goed geregeld heeft adviseren wij u een Doorlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche. Een ideale verzekering voor mensen die veel reizen. 

Klik hier om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.Online schade melden bij de Europeesche

Met het schadeformulier kunt u een schade op uw Reis- en/of Annuleringsverzekering doorgeven. Maak uw melding zo volledig mogelijk: stuur ons alle gevraagde informatie en documentatie. Zo kunnen wij uw melding sneller behandelen.
Online schade melden bij de Europeesche.

Handig om bij de hand te hebben
Voor u het formulier invult, is het handig om de volgende zaken bij de hand te hebben :
verzekeringsbewijs (pasje, polisblad, boekingsbevestiging);
reispapieren (tickets, nota’s van overnachtingen);
aangiftebewijs van de politie (in geval van diefstal of verlies);
nota’s van eventuele medische kosten;
alle originele rekeningen, garantiebewijzen en offertes.Bewijsstukken meesturen

In het formulier leest u welke bewijsstukken wij nodig hebben om uw schade af te handelen. We vragen u om de gegevens daarvan in te vullen en scans mee te sturen. Deze scans kunt in de laatste stap van het invullen van dit formulier toevoegen.

Wij bellen u als wij nog aanvullende vragen hebben over uw schademelding. Kunnen wij u niet bereiken? Dan sturen wij u een e-mail.