Marc Jansen van Bontour reizen

Bontour Reizen

Buitenlandse reizen

Zaken reizen

20+ jaar ervaring

Bontour reizen

Bontour reizen

Welkom op de nieuwe site van Bontour/ BGR Sinds 2016 ben ik reisconsulent van Buitengewoon reizen(BGR) en heb ik voor veel tevreden klanten mooie vakanties mogen organiseren. Via mijn bedrijf Bontour Business ben ik een samenwerking aangegaan met Jos Slatius van Travelforyou. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een geheel nieuwe website :

Mijn naam is Marc Jansen. Vanaf mijn 17e werkzaam in de reisbranche en dus meer dan 30 jaar ervaring !

In al die jaren heb ik mij altijd bezig gehouden met zowel zakelijke reizen als vakantie reizen. Doordat ik in al die jaren op vele plekken in de wereld ben geweest en vele reizen heb mogen organiseren, kan ik wel zeggen dat ik een hele ruime ervaring heb. Zelf reizen en het adviseren van reizen blijft een passie van mij. Dit geld zowel voor Vakantie reizen als zakelijke reizen. Wat kan ik voor u doen? Ik denk als reisadviseur graag met u mee en kan een deskundig advies uitbrengen. Dit doe ik graag persoonlijk en op maat, desgewenst bij u thuis, zonder bijkomende kosten.

Als reisadviseur zal ik het proces van boeken duidelijk voor u in beeld brengen, het met u bespreken en uitvoeren. Met als laatste stap, het verzorgen van de reispapieren en deze toelichten. Op deze manier kunt u onbezorgd op reis. Wat zijn de voordelen om via Bontour/BGR te boeken ? U zou zich kunnen afvragen waarom U uw reis via mij moet boeken in plaats van een andere aanbieder zoals een online reisorganisatie of Reisbureau.

Het is niet altijd even verstandig om reizen te boeken via bijvoorbeeld online aanbieders.

Veel klanten vinden dat goedkoop geen duurkoop mag worden en kiezen voor een organisatie die garanties kan bieden en op een persoonlijke, deskundige wijze de nodige aandacht kan geven. Bontour/BGR als ZRA van Buitengewoonreizen is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden), ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en het Calamiteitenfonds. Nog een overweging kan zijn dat u denkt een bijzondere reis alleen, met vriend/vriendin of partner, gezin of familie te gaan maken. Laat u verrassen! Keer op keer lukt het ons om samen met onze partners in ons wereldwijde netwerk, een voor iedereen unieke vakantiebeleving te organiseren.

Maar u kunt natuurlijk ook bij mij terecht voor vele andere reisproducten: een zonbestemming, wintersport, kampeervakantie, een stedentrip, cruise, safari of een lekker weekendje weg.

Ik kijk uit naar uw telefoontje of mail!
Vriendelijke groet,
Marc Jansen

>Straat: Johan Winnubstlaan 23
>Adres: 3533 EA Utrecht
>Telefoon: +31 30 2311642
>E-mail: Info@bontour.nl