Jos Slatius Travelforyou

24-7 services

Buitenlandse reizen

Zaken reizen

20+ jaar ervaring

Bontour reizen

Jos Slatius

Ik ben Jos Slatius en met meer dan 35 jaar werkervaring gepokt en gemazeld in business- en grouptravel. Daarnaast regel ik ook je bleisure en vakantiereis indien gewenst. Vooral bleisure travel is een nieuw opkomend verschijnsel in de zakelijke reiswereld en betekent dat steeds meer zakelijke reizigers ervoor kiezen, uiteraard met instemming van directie, om aan hun zakelijke reis enkele privedagen te koppelen als een mini-vakantie.

Om mijn klanten bij groepsaanvragen nog beter van dienst te kunnen zijn ben ik de samenwerking aangegaan met Marc Jansen van Bontour Business , naast groepsreizen verzorgt zijn bureau zowel zaken- en groepsreizen en zorgen wij 24/7 voor onze gezamenlijke klanten als back-up.
Ik heb jarenlang voor verschillende zakenreis organisaties gewerkt en ben tevens een aantal jaren als travelmanager verantwoordelijk geweest voor het reisbudget van een grote multinational . Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat je flexibel moet kunnen reizen en er van op aan moet kunnen dat plannen indien nodig moeiteloos omgezet kunnen worden. Een secretaresse of medewerker van een bedrijf heeft vaak niet de kennis en de tijd om dit zelf te regelen.

Vanuit TRAVELFORYOU kan ik mij richten op datgene waar ik goed in ben , namelijk net dat extra stapje te nemen om je zakelijke reis tot een geslaagde missie te maken. Vandaag de dag is het voor de zakelijke reiziger, secretaresse, een bijna onmogelijke taak om alle tarieven in de gaten te houden zonder bemiddeling van een reisagent. De tarieven veranderen van uur tot uur en kennen maar een beperkte houdbaarheid waarbinnen een beslissing genomen moet worden.

Ik regel niet alleen de tickets en het hotel, maar ook transfers, visa, taxi`s, excursies, etc. Door mijn netwerk kan ik je de reis vaak zelfs goedkoper aanbieden zowel in tijd als ook financieel.

Van A tot Z is je reis bij mij in goede handen, vanaf het eerste contact tot je terug bent blijf ik 24/7 je contact. In het geval van een voorkomende calamiteit of verstoring van de reis sta ik jullie bij.
Prijstechnisch is op tijd boeken verstandig, maar ook met lastminute aanvragen of wijzigingen kan ik goed uit de voeten. Ik reageer dan ook standaard dezelfde dag op je aanvraag zodat je snel weet waar je aan toe bent. Reis je frequent of met een grote groep? Dan onderhandel ik graag een goede deal voor je.

Boeken bij mij is volledig transparant. Ik reken een vaste transactiefee voor je vliegticket. Je complete reis staat bij mij op 1 factuur met daarop de fee's apart benoemd. Geen verstopte kosten dus.
Ondanks de boekingsmogelijkheid om online te gaan boeken, kiezen toch meer en meer zakelijke klanten voor een persoonlijk en deskundig advies. Travelforyou/BGR is als ZRA van Buitengewoon Reizen aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden , ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en het Calamiteitenfonds.

Waarom niet vrijblijvend per email een offerte aanvragen voor je komende reis om het aangeboden voorstel te vergelijken met de door je zelf gevonden oplossing in uw zelf geïnvesteerde tijd. Of nog beter via je eigen contact.
Ik hoor graag je wensen en vertel je dan graag wat ik voor je kan betekenen.
Je bereikt me via business@travelforyou.nl of 06-49301336.