Travelforyou/BGR en Bontour/BGR

Logo Travelforyou Bontour

Welkom bij Travelforyou/BGR en Bontour/BGR

Met de toenemende globalisering moet een moderne zakenreisagent 24 uur per dag bereikbaar zijn en wil je niet in verbinding staan met een “callcentre” of agent die voor verschillende services meerdere vergoedingen rekent.

Via Travelforyou/BGR betaalt u een vaste vergoeding(fee) voor uw reizen binnen Europa en buiten Europa. Het maakt dus geen verschil of uw reis via een reguliere aanbieder loopt of via internet. Wel zult u van ons een advies krijgen afhankelijk van de reis waarin de voor- en nadelen van uw keuze worden toegelicht. Bij ons geen verborgen kosten maar transparantie, zodat u van te voren weet wat de bijkomende kosten zijn voor wijzigen en annuleren van uw reisplannen.

Buitengewoonreizen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) en hierdoor zijn de belangen van u als zakelijke reiziger beter beschermd , en kunt u in geval van financieel onvermogen aanspraak maken op het claimen van schade. Zie hiervoor www.sgrz.nl

Jos Slatius Travelforyou

24-7 services

Buitenlandse reizen

Zaken reizen

20+ jaar ervaring

Buitenlandse zakenreizen services

Jos Slatius

Ik ben Jos Slatius en met meer dan 35 jaar werkervaring gepokt en gemazeld in business- en grouptravel. Daarnaast regel ik ook je leisure en vakantiereis indien gewenst. Vooral leisure travel is een nieuw opkomend verschijnsel in de zakelijke reiswereld en betekent dat steeds meer zakelijke reizigers ervoor kiezen, uiteraard met instemming van directie, om aan hun zakelijke reis enkele prive dagen te koppelen als een mini-vakantie.

Bontour Reizen

Buitenlandse reizen

Zaken reizen

20+ jaar ervaring

Buitenlandse zakenreizen services

Marc Jansen

Welkom op de nieuwe site van Bontour/ BGR Sinds 2016 ben ik reisconsulent van Buitengewoon reizen(BGR) en heb ik voor veel tevreden klanten mooie vakanties mogen organiseren. Via mijn bedrijf Bontour Business ben ik een samenwerking aangegaan met Jos Slatius van Travelforyou/BGR. Deze samenwerking heeft o.a. geresulteerd in deze geheel nieuwe website :

Marc Jansen van Bontour reizen

Informatie

Covid-19

Referenties

Duty of Care

Onze zekerheden

Travelforyou

Bontour Reizen

Privacy