Zwolle

business@travelforyou.nl

06 4930 1336

Buitenlandse zakenreizen

Over ons

Buitenlandse zakenreizen

Welkom bij Travelforyou
In een geglobaliseerde wereld is het van cruciaal belang dat een moderne zakenreisagent 24/7 beschikbaar is. Bij Travelforyou betaalt u een vaste vergoeding voor zowel binnenlandse als internationale reizen, zonder extra kosten voor verschillende diensten. Of u nu kiest voor een traditionele aanbieder of een online boeking, wij bieden advies dat de voor- en nadelen van uw keuzes benadrukt. Bij ons kunt u altijd rekenen op transparantie, zonder verborgen kosten. U weet van tevoren welke bijkomende kosten er zijn voor het wijzigen of annuleren van uw reisplannen.

Buitengewoonreizen is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ), wat de belangen van zakelijke reizigers beter beschermt. In geval van financieel onvermogen kunt u een schadeclaim indienen.
Foto Jos 2

Buitenlandse zakenreizen

Jos Slatius

Ik ben Jos Slatius, een ervaren professional met meer dan 35 jaar werkervaring in zaken- en groepsreizen. Daarnaast kan ik ook uw vrijetijds- en vakantiereizen regelen, indien gewenst. Vooral vrijetijdsreizen zijn een opkomend fenomeen in de zakenreiswereld. Steeds meer zakelijke reizigers kiezen ervoor, uiteraard met goedkeuring van hun directie, om enkele privédagen aan hun zakelijke reis toe te voegen als een mini-vakantie.