Zwolle

business@travelforyou.nl

06 4930 1336

Buitenlandse zakenreizen

Verzekeringen

Foto Jos 2

Buitenlandse zakenreizen

Verzekeringen voor je zakenreis

De kortlopende reisverzekering

Met de kortlopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk op reis  bent en alleen voor die dekkingen die voor u nodig zijn. Met de uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering, waarbij al uw geboekte reizen – zomer, winter en tussendoor – in één keer perfect verzekerd zijn, hoe vaak u ook gaat! De basisdekking kunt u uitbreiden, daardoor maakt u zelf uw eigen doorlopende verzekering op maat. Wat u niet nodig heeft, hoeft u ook niet te betalen. Aantrekkelijk zijn de uitbreidingen Annulering en Garantie-Annulering. De kosten van afbreking of annulering van al uw geboekte reizen worden vergoed. Met Garantie-Annulering wordt zelfs de hele reissom vergoed, ook als u maar een gedeelte van de reis mist! Een ideale verzekering van mensen die vaak reizen. 

Doorlopende annuleringsverzekering

Nederlanders zijn reislustig. We trekken er op uit wanneer wij maar willen. Om er zeker van te zijn dat u alles in één keer goed geregeld heeft adviseren wij u een Doorlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche. Een ideale verzekering voor mensen die veel reizen. 

Online schade melden bij de Europese

Met het schadeformulier kunt u een schade op uw Reis- en/of Annuleringsverzekering doorgeven. Maak uw melding zo volledig mogelijk: stuur ons alle gevraagde informatie en documentatie. Zo kunnen wij uw melding sneller behandelen.

Buitenlandse zakenreizen

Bewijsstukken meesturen
In het formulier leest u welke bewijsstukken wij nodig hebben om uw schade af te handelen. We vragen u om de gegevens daarvan in te vullen en scans mee te sturen. Deze scans kunt in de laatste stap van het invullen van dit formulier toevoegen.

Wij bellen u als wij nog aanvullende vragen hebben over uw schademelding. Kunnen wij u niet bereiken? Dan sturen wij u een e-mail.