24-7 services

Buitenlandse reizen

Zaken reizen

20+ jaar ervaring

Ferry tickets

Verzekeringen voor je zakenreis

Altijd de beste prijzen

Meer dan 35 jaar ervaring

Veilig boeken

Deskundig en onafhankelijk

24-uursservice

Snelle reacties

Vaste transaction fee

Aangesloten bij ANVR, SGR & SGR-Z & Calamiteitenfonds

De kortlopende reisverzekering

Met de kortlopende reisverzekering kunt u letterlijk alle kanten op. U betaalt uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk op reis  bent en alleen voor die dekkingen die voor u nodig zijn. Met de uitbreidingsmogelijkheden kunt u uw reisverzekering helemaal op maat maken.

om een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering, waarbij al uw geboekte reizen – zomer, winter en tussendoor – in één keer perfect verzekerd zijn, hoe vaak u ook gaat! De basisdekking kunt u uitbreiden, daardoor maakt u zelf uw eigen doorlopende verzekering op maat. Wat u niet nodig heeft, hoeft u ook niet te betalen. Aantrekkelijk zijn de uitbreidingen Annulering en Garantie-Annulering. De kosten van afbreking of annulering van al uw geboekte reizen worden vergoed. Met Garantie-Annulering wordt zelfs de hele reissom vergoed, ook als u maar een gedeelte van de reis mist! Een ideale verzekering van mensen die vaak reizen. 

om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

Doorlopende annuleringsverzekering

Nederlanders zijn reislustig. We trekken er op uit wanneer wij maar willen. Om er zeker van te zijn dat u alles in één keer goed geregeld heeft adviseren wij u een Doorlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche. Een ideale verzekering voor mensen die veel reizen. 

om een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Online schade melden bij de Europeesche

Met het schadeformulier kunt u een schade op uw Reis- en/of Annuleringsverzekering doorgeven. Maak uw melding zo volledig mogelijk: stuur ons alle gevraagde informatie en documentatie. Zo kunnen wij uw melding sneller behandelen.

Handig om bij de hand te hebben

Voor u het formulier invult, is het handig om de volgende zaken bij de hand te hebben :

verzekeringsbewijs (pasje, polisblad, boekingsbevestiging);

reispapieren (tickets, nota’s van overnachtingen);

Veilig boeken

aangiftebewijs van de politie (in geval van diefstal of verlies);

nota’s van eventuele medische kosten;

Bewijsstukken meesturen

In het formulier leest u welke bewijsstukken wij nodig hebben om uw schade af te handelen. We vragen u om de gegevens daarvan in te vullen en scans mee te sturen. Deze scans kunt in de laatste stap van het invullen van dit formulier toevoegen.

Wij bellen u als wij nog aanvullende vragen hebben over uw schademelding. Kunnen wij u niet bereiken? Dan sturen wij u een e-mail.